27 Kasım 2016

Neotempo’da Susan Miller Aylık Burç Yorumları

Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde işlerimi bitirdikten sonra internette keyifli içerikler okuyabileceğim bir site aramaya koyuldum. Hem güncel haberleri öğrenebileceğim, hem zevkime göre fotoğraflar görebileceğim hem de keyfime göre kategorilerde dilediğimce dolaşabileceğim bir site olmasını istiyordum ki Neotempo’ya rastladım. Şunu söylemem gerekiyor ki burç yorumları sayfası ile Neotempo beni ilk andan itibaren müdavimlerinin arasına ekledi.
Öncelikle Neotempo’nun astroloji içeriklerine ulaşmak çok kolay. Burçlar sekmesi kategorilerin en başında bulunuyor. Burada nihayet astrolojiyi çok seven benim dileklerimin gerçek olduğunu gördüm çünkü sitede Susan Miller’ın aylık burç yorumları bulunuyor! Bu isim size ilk başta çok bir şey ifade etmeyebilir ama Susan Miller’ın aylık burç yorumlarına bir alışırsanız bir daha vazgeçemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü kendisi bu işi gerçekten bilimsel olarak yapıyor ve dolayısıyla da yorumları neredeyse günü gününe ve birebir söylediği şekilde gerçekleşiyor.
Amerikalı astrolog Susan Miller’ın dünya çapında pek çok müdavimi bulunuyor ve hatta aylık burç yorumlarının yayınlanacağı gün kendi internet sitesi kilitleniyor. Bununla birlikte kendisinin bir de ücretli telefon ve tablet uygulaması bulunuyor. Burç yorumlarına bir şekilde ulaştıktan sonra ise İngilizce olan içeriklerin Türkçeye çevrilmesi derdi ortaya çıkıyor. İngilizceniz çok iyi değilse tam olarak ne denmek istendiğini anlayamayabiliyorsunuz. Bu sebeplerle burç yorumları sayfasında Susan Miller’in aylık burç yorumlarını görmek benim için gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu. Hemen sevdiğim arkadaşlarıma da kendi burçlarının linklerini gönderdim.
Ben burçlar kategorisinde büyük bir merakla sayfanın en sonuna kadar indim ancak bu kategoride aylık burç yorumlarından başka bir bölüm bulamadım. Yani varsa da burçların karakter özellikleri ya da burç uyumu gibi konulara ulaşamadım. Susan Miller hayranları için muhteşem bir sayfa olsa da astrolojiye ilgi duyan herkes için bu eksiklikler nedeniyle çok heyecan verici bir sayfa olmayacağını söyleyebilirim. Ancak söz konusu olan bensem artık her ayın ilk günü Neotempo’nun burçlar kategorisini ziyaret ederek aylık burç yorumlarıma bakacağımdan eminim. Hem de İngilizceden Türkçeye çevirmek zorunda olmadan!

22 Kasım 2016

Bioderma Sensibio Foaming Gel Temizleyici Jel

Merhabalar,

Bu hafta sizlere hassas ve nem kaybı yaşayan ciltler için geliştirilmiş temizleyici jelini taktim etmek istiyorum.
Özellikle kızarık ve kabuk bağlayan ciltlerde meydana gelen cilt sorunlarını yok etmeye yardımcı olan jel derinlemesine temizlik sağlıyor. Yüz bakımında etkili sonuçlar çıkarmaya yardımcı oluyor. Tahriş ve alerjik reaksiyonlara neden olan ajanların ciltten giderek azalmasını hatta yok olmasını sağlar.

Dermokozmetik ürün kategorisinde sayılan bu ürün sabun içermeyen bir formüle sahiptir. Bioderma Sensibio Foaming Gel genel olarak hassas ciltlerin rahatlamasına ve yatışmasını sağlamaktadır. Sadece kadınların değil erkeklerinde kullanımına uygundur. Erkekler de bu ürünü tıraş jeli olarak kullanabilirler. Sağlıklı bir cilt isteyen kişilerin pullanma, tahriş ve kızarıklık gibi cilt sorunlarını kökünden halleder. İçeriğinde bulunan palmiye yağı, Klimbazol, priokton olamin ile formül zenginleştirilmiştir.
Bu sayede cilt hassasiyetine karşı mükemmel bir koruma sağlar. Cilt nem kaybını azaltır ve gözeneklerin içine doğru işleyerek mükemmel bir temizlik sağlar. Her yaş ve cinsiyet için uygun Bioderma Sensibio Foaming Gel, Bioderma laboratuvarlarında özel olarak hazırlanmaktadır ve sağlık bakanlığından onaylıdır. Cilt bakımı içinde kusursuz bir iş çıkaran Bioderma temizleyici jel ıslak cilde uygulanmaktadır. Göz çevresine uygulanması sakıncalıdır. İnternette güvenle alışveriş yaptığım Dermokozmetika'dan sipariş verdim ve %20 indirim ile sadece 39,74 TL’ ye anında kargo hizmeti ile kısa sürede elime ulaştı.

20 Kasım 2016

Sırt Çantası Severler

Merhaba,

Bu sene sırt çantaları sadece okul yollarında olanlara özel değil. Her marka ve koleksiyonda sırt çantalarına çokça rastlıyoruz.
Yeni bir site keşfettim ve sırt çantalarına bayıldım.
İlk kalpli ve sondaki çizgi karakterli olanı kesinlikle çok fazla istiyorum.
Siz ne kadar minnoş, ne kadar tatlı şeylersiniz yaa.



Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ


Çanta; ZMORİ

*

Ayrıca snowman ve kedili ile de ayrı bir aşk yaşıyorum (Kalpkalpkalp)
:)

*
Sevgiler.

14 Kasım 2016

Kadife Modası; Kombin Önerileri


Merhaba,

Bu sezon kadife her yerde, her parça da karşımıza çıkıyor.
Parlaklığı ve yumuşaklığı ile kışın vazgeçilmezlerimizden olacağı çok belli.
Ama dikkat edilmesi gereken hususlar var bence kombin yaparken.
Çünkü eğer kadifeyi çok boğar ve modern bir kombin yapmaz iseniz eski bir görünüme bürünebilirsiniz.
*
Ben her tarza uygun kombinler bulmaya çalıştım sizin için Lookbooktan.
*
Gelelim kombinlere.;

1.kombinde mini bir kloş kadife etek salaş bir kazakla kombinlenmiş ve bence çok başarılı bir kombin olmuş. Ben kesinlikle hem renk uyumuna hem de kombinleme şekline bayıldım.


2. kombinde ise askılı bir elbise bu sezonun tüm trendleri de eklenerek harika bir kombin çıkarılmış ortaya.
Body üzerine askılı kadife elbise ve choker :) 



3. ve 4. kombinlerde ise kadife elbise tek parça olarak kullanılarak şıklık oluşturulmuş.






Ben bu elbiseye bayıldım.
Ayakkabı ile beraber bu elbise tam benim tarzım.
Aşık oldum :)
*

Vee eğer siz de bu kombinlerden herhangi birini beğendi iseniz bu parçaları nerelerden alırım diyorsanız birkaç parçanın linkini aşağıda sizinle paylaşıyorum.


1   2   3   4   5   6   7   8   9

12 Kasım 2016

Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Ürünleri ile Daha Dinamik Görünün!

Cilt sağlığı konusunda araştırmalar yapan ve doğal özlü ürünleriyle her daim başarılı işlere imza atan Yves Rocher, cilt bakım çatısı altında pek çok ürün grubu beğeniye sunuyor. Özellikle yaşlanmanın etkileriyle savaşan Elixir cilt bakım ürünleri kadınların gerekli olan ihtiyaçlarına etkili bir karşılık veriyor. Üstelik ürün grupları yaş sınırlamasına gitmeden her yaştaki kadının cildini koruma altına alıyor. Sıkılaştırma, ışıltı kazandırma ve cilt hücrelerini besleme gibi farklı alanlarda etkili olan yaşlanma karşıtı ürün serisiyle buradan http://www.yvesrocher.com.tr/control/cilt-bakimi/ siz de tanışabilirsiniz.
Yeniliğin ve Tazeliğin Kampanyası: Elixir Gençlik Serumu
Yves Rocher yaşlanma karşıtı ürün serilerinden olan Elixir'in koruma etkili gençlik serumu, 28 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında kampanya çerçevesinde satışa sunuluyor. 8 ayrı patente sahip olan mucizevî ürün, üstün koruma etkisine karşılık cazip fiyat seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Cilt sağlığınız için son derece etkileyici olan seruma siz de kampanya günleri arasında avantajlı fiyattan faydalanarak sahip olabilirsiniz.
Gün içerisinde maruz kalınan stres, yorgunluk ve hava kirliliği gibi etkenleri, cildinizden uzaklaştırmaya yardım eden serum adeta detoks etkisi gösteriyor. Cilt bakım ürünleri arasında yer alan serumun içerisinde bitkisel araştırma uzmanlarınca tercih edilen, onarma-koruma sağlayan ve tropikal bölge Madagaskar'da yetişen Afloya bitkisine yer veriliyor.
Elixir Gençlik Serumunun Cilt Üzerinde olan Olumlu Etkileri
Cildinizin üzerinde oluşan oksitlenmeleri ve toksinleri uzaklaştırarak daha sağlıklı bir cilt olanağı veren gençlik serumu, teninizde ilk olarak onarım işlemi yapıyor. Cildinizin alt tabakasında yer alan destekleyici lifleri ve cilt kırışıklıklarını onarmaya fayda sağlıyor. %94 oranında doğal içerik barındıra ürün ikinci aşamada ise korumaya geçiyor. Özellikle hava kirliliğe karşı cildinizi adeta bir bariyer gibi koruma altına alıyor. Böylelikle cildiniz nefes alarak daha ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.

Elma özü, tara çekirdeği, aloe vera, afloya yaprağı ve pancar gibi daha pek çok bitkisel özlerden harmanlanarak üretilen gençlik iksiri, hafif ve şeffaf doku ile yenileştirilen içeriği sayesinde kolay emilim ve ultra akışkan bir nitelik gösteriyor. Gençliğin bitkisel formülü olan Elixir gençlik serumunu sabah ve akşam vakti masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz. Dilerseniz serumun etkileyiciliğini ELixir'in gündüz ve göz kremi gibi diğer cilt bakım ürünleri ile destekleyebilirsiniz. Ürünü https://www.youtube.com/watch?v=1Bmbz1B1gzo adresinde karşınıza çıkan video üzerinden inceleyebilirsiniz.

11 Kasım 2016

Kışında Pembiş Olunur :)


Merhaba,

Bu sezon kış aylarında bolca pembe olduğunu söylemiştim :)
Ben bu elbiseyi aslında daha kışlık bir kombin ile kombinlemek ister iken geçen haftaki sıcak havalar bana yazlık bir kombin yapma fırsatı verdi.

*

Elbisem hem yarım boğazlı hem de uzun kol. Kesinlikle kış aylarındaki özel günleriniz için seçebilirsiniz.


*
Elbisem:Shein
*
Sevgiler.

Hem Peplum Hem Ekose :)

Merhaba,

Ben ekose gömleklerin hastasıyım. Daha önceki birçok yazımda zaten bunu anlatmışımdır.
Geçen sene ki peplum modası da ayrıca aşk yaşadığım bir trenddi ve bu gömleği görünce takibi hemen benim olmalı dedim.

Şunun retroluğuna, şunun şirinliğine bakar mısınız?


*
Deri Etek; Mango
Gömlek; Shein

*
Sevgiler.

Kış Rahatlığı; Kloş Elbise ve Kısa Bot Kombini

Merhaba,

Kış aylarında kıyafet seçimleri bana her zaman daha kolay gelir. Opak çoraplarla bütünleşik bir hayatım var kış aylarında. Giy elbiseni botunu çık dışarı. Hem rahat hem şık.

İşte bugünlerden birine ait kombinim;


Elbise; Shein
Botlarım;Mecrea
*
Rahatlıktan vazgeçmeyenler için elbisemi öneririm. Benim için zahmetsiz bir şıklık yarattı.
*
Sevgiler.

04 Kasım 2016

Elle'nin Astroloji Bölümünü Okumadan Yeni Yıla Girmeyin

Merhaba,

Abarttığımı mı düşünüyorsunuz? Hiç sanmıyorum. Özellikle benim gibi burçlarla aralarındaki uyumun farkında olanlar için söylediklerim tamamen gerçek. Astrolojiyi hala çok ciddiye almayan insanlar olsa da birçok insan için astroloji hala güne başlarken atılan ilk adımlar arasında yer alıyor. Bir bilim dalı olarak kabul edilen astrolojinin, büyük bir alanını oluşturan burçlar kısmının ise insanlar üzerindeki etkisini tartışmaya gerek bile duymuyorum.

Özellikle her yeni yıl zamanı mevcut tahminleri ile yaşanacak yılın tüyosunu bize vermesi astrolojinin en büyük nimetlerinden sayılmalı. Fakat bu burç ve astroloji ne yazık ki herkesin yorumlayabileceği bir şey değil. İşte sırf bu sebeple güvenilir sitelerden ya da kaynaklardan okumak ve yorumlamak oldukça önemli. Doğru cümleler ile astroloji yorumları için Elle’yi seçerek en doğru kararı verdiğinizi fark edeceksiniz. Özellikle kendi burcundan sonra hayatındaki insanın burcunu okumaya başlayanlar, astroloji yorumları için Elle.com.tr sayfalarını açarak hem kendilerinin hem de sevdiklerinin o güne dair tüyoları ile güne daha temkinli şekilde başlayabilirler.

Her burca ait günlük, haftalık, aylık, yıllık burç yorumları ile hayatımıza farklı bir renk katan, astrolojiyi takip etmek için hem pratik hem de güvenilir bir site olan Elle, güne güzel başlamanız için size bütün imkânları sunuyor. Ayrıca astroloğa ulaşarak özel yorumlar da almanız mümkün olacaktır. Bu kadar fırsatı bir arada sunan başka bir yer biliyorsanız bana da söyleyin. Ama yorumları Elle'nin yorumları kadar isabetli olacaksa tabii ki.

Haydi, o halde şimdi güne muhteşem bir şekilde başlayalım. Önce yataktan mutlu olarak kalkmayı deneyelim. Ardından güzel bir kahvaltı yapalım. İşe, okula gitmeden ya da ev işlerine başlamadan hemen önce de astroloji yorumları için Elle'den daha iyisine rastlamadığınızı fark edecek hatta sevdiklerinizin günlük astroloji yorumları için gün içerisinde mutlaka siteye uğrayacaksınız. Hem belki de böylelikle sevdiklerinizin o günkü ruh hallerine göre çok daha anlayışlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Sadece astroloji yorumları için değil, aradığınız her şey için Elle’yi takip edebilirsiniz. Burcunuzun size hep iyi şeyler söylemesini dilerim.