20 Aralık 2016

3 Boyutlu Parka :)

Merhaba,

Bu işlemeli, nakışlı parkalar her yerde karşımıza çıkıyor biliyorsunuz. Maalesef güzelliklerine ben de dur diyemedim ve aldım:)
Bu mevsime uygun olmasa da içerisine bir balıkçı salaş kazak ile çok güzel olacağına emin olabilirsiniz.
Ben nakışların rengine ve dokusuna bayıldım.

*
Siz de bu tarz bir parka arıyor iseniz parkam; BURADAN.

*
Sevgiler.

Siyah Günlere Renk Katmak

Merhaba,

Kış aylarında simsiyah giyinmek kadar kolayı ve rahatı yoktur. Ben simsiyah giyinmeyi oldukça çok sevenlerdenim.
Sizlerle yine bir gün simsiyah olmaya karar verip elbise de değişikliğe gidip simsiyahlığa biraz çiçek/böcek kattım.


Elbise;TIK
Kaban;TIK
Bootie;TIK

*

Siz de hayatınıza hep renk katın..
Hayat renkli daha güzel.

Parka Aşkına

Merhaba,

Size yeni parkam ile Merhaba demek istiyoruz.
Kendisine ahalice bayıldık. Rengi, düğmeleri ve kesimi harika.
Hala kendisine istediği tarzda bir parka kaban bulamayanlara özel gelsin.


Kaban; TIK

Çantam o kadar eski ki :)
Üniversite yıllarımdan kalma. Bu kaban ile renkleri uyunca hemen çıkartıp birbirlerine eşlik ettirdim.
*
Sevgiler.

16 Aralık 2016

Yeni Yıl Wishlist'i; Ayakkabı Aşkına :)

Merhaba,

Yeni yıldan beklentilerin nedir diye sorsan tabi ki o kadar çok şey var ki...
Ama sana ne hediye alalım diyen olur sa tabi ki AYAKKABI derim!
*
Ben bir ayakkabı aşığıyım ve beni en mutlu eden şey ilk başta ayakkabı sonra çantadır.
*
Yeni yıl hediyesi olarak evrene mesaj gönderdiğim ayakkabılar ile sizlere de sevdiklerinize bu ayakkabılardan alabilirsiniz diyebilirim.



1.Ayakkabı;BURADAN
2.Ayakkabı;BURADAN
3.Ayakkabı;BURADAN
4.Ayakkabı;BURADAN
5.Ayakkabı;BURADAN
6.Ayakkabı;BURADAN
7.Ayakkabı;BURADAN
8.Ayakkabı;BURADAN
9.Ayakkabı;BURADAN
10.Ayakkabı;BURADAN
11.Ayakkabı;BURADAN
12.Ayakkabı;BURADAN
13.Ayakkabı;BURADAN

*

Özellikle 4, 7, 10 ve 13. nolu ayakkabıları evren bana direkt postalayabilir mi acabaa :)

*
Sevgiler.

12 Aralık 2016

Outdoor Güneş Gözlükleri

Güneş gözlüğü denilince aklımıza ilk olarak yazın sıcakları gelir. En büyük nedeni ise ozon tabakasının büyümesiyle birlikte güneşten gelen zararlı UV ışınlarını en çok hisseden ve en hassas olan organımız gözlerimizdir. Fakat outdor güneş gözlükleri gözlerimizi zararlı UV ışınlarından korumasının yanında, doğa sporcuları ve yürüyüşçüleri, kış sporlarıyla uğraşan kişiler, atletler, avlanan kişiler, dağcılar, kampçılar, bisikletçiler, yüzücüler, yatçılık ile uğraşan kişiler ve her şartta (sis, yoğun kar gibi ) araba kullanmak zorunda kalan kişiler için de göz sağlıklarını korumak için farklı seçeneklerde mevcuttur. Özellikle doğa da uzun süre geçiren kişiler, açık havada spor yapmayı seven kişiler olumsuz veya çok güneşli hava koşullarında uzun süre vakit geçirdikleri için en önemli aksesuarlarından biri de kaliteli bir gözlüktür. Outdoor gözlüklerinin asıl amacı kişileri soğuktan, tozdan, güneşten korumak ve kişilere bulunduğu ortamda net görüş alanı yaratmaktır.



En kaliteli gözlük markalarına ev sahipliği yapan Atasun Optik, uygun fiyatları ve çeşitli seçenekleriyle outdoor gözlükleri online olarak sizlerle buluşturuyor. Oakley, Mustang, Osse, Polaroid, Solaris Sports, Solaris Polarized gibi sevilen ve tercih edilen markaların arasından hangisini tercih edeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yüz tipinize uygun olarak seçebileceğiniz ve cam şekillerinin köşeli, oval ve dikdörtgen olarak hazırlandığı çeşitler bulunmaktadır. Bunların yanı sıra cam çeşitlerinden ( tek renk, degrade, polarize) size en uygununu seçerek şıklığınızı ve sağlığınızı elinizden bırakmayın. Cam çeşitlerini inceleyecek olursak; isterseniz yılların klasiği olan tek renk cam; isterseniz tek renkten o rengin şeffaf tonlarına doğru geçiş yapan degrade cam veya parlak görünüm sunan aynalı cam ya da kontrastı arttırarak net bir görüş elde etmenizi sağlayan bunun yanı sıra göz yorgunluğunuzu en minimumda tutan polarize cam seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.


Atasun Optik’in sitesinden üyeliğinizi saniyeler içerisinde tamamladıktan sonra outdoor gözlük alırsanız ne olur sorusuna cevap verelim. Almış olduğunuz Outdoor gözlükler 2 yıllık üretici garantisi kapsamındadır. Orijinal kutusu, temizleme bezi ve silme spreyi ile birlikte, siparişinizden sonra 2 gün içerisinde dilediğiniz adrese teslim edilir. İsterseniz 30 gün içerisinde Atasun Optik noktalarına götürerek farklı bir modelle değiştirebilir ya da 14 gün içerisinde gözlüğünü iade edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman, size en yakın Atasun Optik noktasına götürerek ücretsiz bakım yaptırabileceğiniz ve ücretsiz süpersonik temizlik talebinde bulunabileceğiniz outdoor güneş gözlüğü modellerine, peşin fiyatına 9 taksit imkânı ile sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilir ve güvenli bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.