09 Ocak 2016

Özel Günler İçin Elbise & Kaban Kombin Önerileri

Merhaba,
Kış aylarının özel günlerinde maalesef elbiselerimize nasıl kabanlar seçeceğimiz konusunda çok fazla aklımız karışıyor. Sıcak yaz ve bahar günlerinde özel bir gün varsa elbisemizi ve çantamızı alıp çıkabiliyorken kışın iş o kadar da kolay değil.
Elbiseye çorap uydur, kabanın boyuna ve rengine karar ver.
Mesela kışın giyemeyeceğimiz kadar kısa elbiseleri kışın opak çorap ve biraz uzun bir kabanla rahatça giyebiliriz.
Ben yazdan aklımda kalan tüm elbiselerimi bu şekilde değerlendiriyorum mesela :)
*
Gelelim bazı özel günler için çok özel elbise ve kaban önerilerime;

1) Sevgilinizin ailesiyle buluşmaya gidiyorsunuz veya bir arkadaş topluluğunuz var ve onlarla bu akşam çok özel bir restoranda yemek yiyeceksiniz; İşte bu gri siyah kol detaylı elbise ve gri kaşe kaban tam size göre. Saçlarınızı fotoğraftaki gibi salaş bir topuz yaptınız mı herşey tamam!

*
2)Gelelim daha o kadar ilerlememiş olanlara :) Sevgili  adayınız ile buluşacaksınız ve entellektüel bir gün planladınız. Cihangir'de bir kafede oturacaksınız veya Karaköy'ün yeni mekanlarını keşfedeceksiniz. İşte bu gömlek detaylı elbise ve yusufcuk böceklerinin uçuştuğu kaban size eşlik edebilir. Gün güzel geçerse yusufcukların şans getirdiğine inananlar kervanına katılabilirsiniz :)

Elbise     Kaban

*
3)Benim sevgiliyle işim yok kızlarla buluşacağım ve güzel bir yere gideceğiz diyorsanız bu sefer de onlar için süslenin ve tatlı elbiseyi giyin. Bu elbise için ekose bir kaban tercih ederek kombini daha günlük hale getirebilirsiniz.

Elbise     Kaban

*
4) Ee arkadaşlarla da planım yok tek başıma çıkıp gezeceğim ama kendim için özelim diyorsanız bu tatlı elbise ve kaban tam size göre. Yalnız olabilirsiniz ama tüm gözlerin sizin üzerinizde olacağını bilin yeter :)

Elbise     Kaban

*
5) Sevgili dedik, arkadaş dedik bir de ailemiz ile bir plan yapalım değil mi? Belki anneler ve kızlar buluşacaksınız veya tüm aileyi toplayıp bir bruncha gideceksiniz. Hadi gelin annenizin o tatlı bayram sabahları sizi hazırlamış olduğu gibi tatlı bir kombin yapalım. Prenses bir elbise ve prenseslere layık bir kaban. İşte annesinin en sevdiği kızı hazır!

Elbise     Kaban

*
6) Özel bir gün dediysek doğum günleri için de bir kombin önerisi sunarak bu yazıyı bitirelim o zaman. Bu elbise ve elbise gibi şeker kabanla her özel geceye, her özel partiye katılabilirsiniz kızlar. Bu sene oversize bütün ürünler oldukça moda unutmayın.

Elbise     Kaban

*

O zaman sizin bu haftanız çok özel ve güzel geçsin diliyorum.
Sevgiler.

Hiç yorum yok: