22 Kasım 2016

Bioderma Sensibio Foaming Gel Temizleyici Jel

Merhabalar,

Bu hafta sizlere hassas ve nem kaybı yaşayan ciltler için geliştirilmiş temizleyici jelini taktim etmek istiyorum.
Özellikle kızarık ve kabuk bağlayan ciltlerde meydana gelen cilt sorunlarını yok etmeye yardımcı olan jel derinlemesine temizlik sağlıyor. Yüz bakımında etkili sonuçlar çıkarmaya yardımcı oluyor. Tahriş ve alerjik reaksiyonlara neden olan ajanların ciltten giderek azalmasını hatta yok olmasını sağlar.

Dermokozmetik ürün kategorisinde sayılan bu ürün sabun içermeyen bir formüle sahiptir. Bioderma Sensibio Foaming Gel genel olarak hassas ciltlerin rahatlamasına ve yatışmasını sağlamaktadır. Sadece kadınların değil erkeklerinde kullanımına uygundur. Erkekler de bu ürünü tıraş jeli olarak kullanabilirler. Sağlıklı bir cilt isteyen kişilerin pullanma, tahriş ve kızarıklık gibi cilt sorunlarını kökünden halleder. İçeriğinde bulunan palmiye yağı, Klimbazol, priokton olamin ile formül zenginleştirilmiştir.
Bu sayede cilt hassasiyetine karşı mükemmel bir koruma sağlar. Cilt nem kaybını azaltır ve gözeneklerin içine doğru işleyerek mükemmel bir temizlik sağlar. Her yaş ve cinsiyet için uygun Bioderma Sensibio Foaming Gel, Bioderma laboratuvarlarında özel olarak hazırlanmaktadır ve sağlık bakanlığından onaylıdır. Cilt bakımı içinde kusursuz bir iş çıkaran Bioderma temizleyici jel ıslak cilde uygulanmaktadır. Göz çevresine uygulanması sakıncalıdır. İnternette güvenle alışveriş yaptığım Dermokozmetika'dan sipariş verdim ve %20 indirim ile sadece 39,74 TL’ ye anında kargo hizmeti ile kısa sürede elime ulaştı.

Hiç yorum yok: