12 Kasım 2016

Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Ürünleri ile Daha Dinamik Görünün!

Cilt sağlığı konusunda araştırmalar yapan ve doğal özlü ürünleriyle her daim başarılı işlere imza atan Yves Rocher, cilt bakım çatısı altında pek çok ürün grubu beğeniye sunuyor. Özellikle yaşlanmanın etkileriyle savaşan Elixir cilt bakım ürünleri kadınların gerekli olan ihtiyaçlarına etkili bir karşılık veriyor. Üstelik ürün grupları yaş sınırlamasına gitmeden her yaştaki kadının cildini koruma altına alıyor. Sıkılaştırma, ışıltı kazandırma ve cilt hücrelerini besleme gibi farklı alanlarda etkili olan yaşlanma karşıtı ürün serisiyle buradan http://www.yvesrocher.com.tr/control/cilt-bakimi/ siz de tanışabilirsiniz.
Yeniliğin ve Tazeliğin Kampanyası: Elixir Gençlik Serumu
Yves Rocher yaşlanma karşıtı ürün serilerinden olan Elixir'in koruma etkili gençlik serumu, 28 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında kampanya çerçevesinde satışa sunuluyor. 8 ayrı patente sahip olan mucizevî ürün, üstün koruma etkisine karşılık cazip fiyat seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Cilt sağlığınız için son derece etkileyici olan seruma siz de kampanya günleri arasında avantajlı fiyattan faydalanarak sahip olabilirsiniz.
Gün içerisinde maruz kalınan stres, yorgunluk ve hava kirliliği gibi etkenleri, cildinizden uzaklaştırmaya yardım eden serum adeta detoks etkisi gösteriyor. Cilt bakım ürünleri arasında yer alan serumun içerisinde bitkisel araştırma uzmanlarınca tercih edilen, onarma-koruma sağlayan ve tropikal bölge Madagaskar'da yetişen Afloya bitkisine yer veriliyor.
Elixir Gençlik Serumunun Cilt Üzerinde olan Olumlu Etkileri
Cildinizin üzerinde oluşan oksitlenmeleri ve toksinleri uzaklaştırarak daha sağlıklı bir cilt olanağı veren gençlik serumu, teninizde ilk olarak onarım işlemi yapıyor. Cildinizin alt tabakasında yer alan destekleyici lifleri ve cilt kırışıklıklarını onarmaya fayda sağlıyor. %94 oranında doğal içerik barındıra ürün ikinci aşamada ise korumaya geçiyor. Özellikle hava kirliliğe karşı cildinizi adeta bir bariyer gibi koruma altına alıyor. Böylelikle cildiniz nefes alarak daha ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.

Elma özü, tara çekirdeği, aloe vera, afloya yaprağı ve pancar gibi daha pek çok bitkisel özlerden harmanlanarak üretilen gençlik iksiri, hafif ve şeffaf doku ile yenileştirilen içeriği sayesinde kolay emilim ve ultra akışkan bir nitelik gösteriyor. Gençliğin bitkisel formülü olan Elixir gençlik serumunu sabah ve akşam vakti masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz. Dilerseniz serumun etkileyiciliğini ELixir'in gündüz ve göz kremi gibi diğer cilt bakım ürünleri ile destekleyebilirsiniz. Ürünü https://www.youtube.com/watch?v=1Bmbz1B1gzo adresinde karşınıza çıkan video üzerinden inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: